Yellow Family | Training & Lifestyle
22148
page-template-default,page,page-id-22148,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Training & Lifestyle

Investeer in jezelf
Personal Training voor ouders

Met Yellow Family personal training kom je sterk in je schoenen te staan, zowel fysiek als mentaal. We kijken naar het grotere geheel. Je beter kunnen inzetten op je werk en voor je gezin zijn resultaten waar wij ons op focussen.

Onze trainer Marijn stimuleert jou als ouder om het beste uit jezelf te halen! Wil je sporten met je partner, of met je kind? Geen probleem! Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.

Lees meer
Sporten met het gezin
Yellow Family Bootcamp

Combineer sporten en quality time met je gezin met Yellow Family Bootcamp! Je geeft als ouder het goede voorbeeld en je kinderen worden gestimuleerd om te bewegen. Wat wil je nog meer?

Vorm een team met je gezin, waarin je elkaar uitdaagt en motiveert. Het belangrijkste bij Yellow Family Bootcamp is plezier hebben met elkaar. Meld je snel aan voor een gratis proefles voor deze sportieve gezinsactiviteit!

Lees meer
WhatsApp chat