Yellow Family | Fit Mom Acadamy
21580
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21580,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Fit Mom Acadamy

YELLOW FAMILY

Investeer in jezelf!

Moeders opgelet! Het is tijd om aandacht te besteden aan jezelf. Hoe? Door mee te doen aan de Fit Mom Academy.

 

De Fit Mom Academy is een 1 op 1 online coachingsprogramma, speciaal ontwikkelt voor drukke moeders. Jij gaat, met de hulp van onze trainer Marijn, ervoor zorgen dat je binnen 12 weken fit en energiek voelt. Afhankelijk van je doel, maken we een plan op maat, dat haalbaar is voor jouw situatie.

FIT MOM ACADAMY, speciaal voor moeders. Want: Je kunt pas goed voor je kinderen zorgen, als je goed voor jezelf zorgt!

Fit en gezond zijn, wat ons betreft twee voorwaarden voor een ontspannen en gelukkig leven. Als moeder heb je vele balletjes hoog te houden. Is er in je drukke agenda nog tijd voor jezelf?

 

Gun jezelf een coachingstraject bij de Fit Mom Acadamy en word de beste versie van jezelf.

 

Jouw nieuwe leven begint met een GRATIS Transformatie Sessie met Marijn. Dit is een online gesprek, waarin jullie jouw doelen bespreken, wat je tegenhoudt om je doelen NU te bereiken en welke stappen jij kunt ondernemen om weer fit en energiek te worden.

 

 

Marijn Schuitemaker
Trainer

Marijn is de trainer bij Yellow Family. Met veel enthousiasme begeleidt hij jou in het behalen van je persoonlijke doelen.

Marijn stimuleert jou als ouder om het beste uit jezelf te halen, zodat je je optimaal kan inzetten voor je gezin!

Lees meer...

Klik op FIT MOM voor een Transformatie Sessie! 

WhatsApp chat