Yellow Family | Programma ontwikkeling
21584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21584,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Programma ontwikkeling

Kinderprogramma’s, beleving en meer

Kampeerhal Roden

Voor Kampeerhal Roden hebben we een route gemaakt door de winkel, om het winkelbezoek nog beter te kunnen ervaren. De zogenaamde trail bestaat uit een plattegrond en verschillende opdrachten. De opdrachten hebben allemaal als doel om de producten op een andere manier bekend te maken bij de bezoeker.

Naast deze trail voor volwassenen, hebben we een kinderprogramma ontworpen. Kinderen krijgen net als de volwassenen een trailkaart mee, met daarop verschillende opdrachten en spelletjes. Het voornaamste doel is het zoeken van Rody, de mascotte van Kampeerhal Roden.

Afsluitdijk Wadden Center

Voor Afsluitdijk Wadden Center hebben we een kinderprogramma ontwikkeld. Kinderen krijgen een boekje mee, met daarin verschillende spelletjes en opdrachten. De informatie in het centrum wordt op deze manier op een leuke en laagdrempelige manier begrijpelijk voor kinderen. Naast de opdrachten en spelletjes, kunnen kinderen op zoek naar Bobby Fish. Bobby Fish zit overal door het centrum verstopt, telkens in een andere vorm.

WhatsApp chat