Yellow Family | Over ons
21586
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21586,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Visie

Yellow Family is een plek waar gezinnen terecht kunnen voor coaching, begeleiding en plezier.

In onze coaching staat het kind, de ouder of het gezin centraal. Iedereen is anders, dus iedereen vraagt om een andere benadering. Welke aanpak bij jou, bij je kind of bij je gezin past, hoeft niet bij je buurman of buurvrouw te passen.

We stimuleren kinderen of ouders om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door de juiste tools te bieden, maar uiteindelijk ben je zelf de expert over je leven en je lichaam. We lopen als het ware naast jou of je kind in de coach- en trainingstrajecten.

De verbinding tussen kinderen en ouders is het gezin. Zit een gezinslid niet goed in zijn of haar vel? Dan heeft dit effect op het hele gezin. Bijvoorbeeld wanneer er een continue strijd is tussen een kind en de ouders. Hier gaat veel negatieve aandacht naartoe. Of wanneer vader gestrest en uitgeblust thuiskomt van werk. Er is dan weinig ruimte voor gezelligheid en communicatie.

Een gezin functioneert daarom het beste met een sterke gezinsdynamiek. Samenwerking, communicatie en plezier zijn daarin belangrijke elementen. Op de gezinsreis naar Zweden en tijdens de gezinsactiviteiten heb je vooral veel plezier, maar werk je als gezin ook aan de gezinsdynamiek.

Yellow Family staat voor gezinnen klaar. Met onze aanpak en benadering streven wij naar een wereld met gelukkige kinderen en ontspannen ouders.

EVEN VOORSTELLEN…

LAMMIE & MARIJN

Wij zijn Lammie en Marijn, samen zijn wij Yellow Family.

We hebben elkaar ontmoet in Haarlem, op de roeivereniging. Het duurde vervolgens niet lang voordat de eerste vonken oversloegen…

We hebben een gedeelde passie voor gezondheid, buitenleven, sporten, coaching en leefstijl. Met Lammie’s achtergrond in pedagogiek en kindercoaching en Marijns achtergrond in leefstijlcoaching, besloten we om onze krachten te bundelen. Hieruit is Yellow Family ontstaan.

team_image
kindercoach

Lammie Kranendonk

team_image
trainer

Marijn Schuitemaker

OVER LAMMIE…

Ik ben Lammie, ik ben pedagoog en kindercoach. In mijn jarenlange ervaring als bijles coach ontdekte ik dat de basis voor goede schoolresultaten ligt bij de hoeveelheid zelfvertrouwen. Kinderen die in zichzelf geloven, ontdekken sneller hun talenten en kunnen deze effectiever benutten.  Ze hebben een positiever zelfbeeld en gaan beter om met tegenslagen zoals een matig schoolresultaat.

Ik wilde graag nog meer aandacht besteden aan de talenten van kinderen, door het zelfvertrouwen te vergroten. Daarom ben ik mij gaan richten op kindercoaching. Ik stimuleer kinderen om het beste uit zichzelf te halen, door ze zelf te laten ontdekken waar ze goed in zijn.

Je zal mij daarom vooral tegenkomen in de kindercoachpraktijk. Daarnaast zie je mij als begeleider op de gezinsvakantie naar Zweden en tijdens gezinsactiviteiten, samen met Marijn. Met onze enthousiaste aanpak coachen wij het hele gezin, voor gelukkige kinderen en ontspannen ouders!

OVER MARIJN…

Ik ben Marijn, online coach bij Yellow Family. Na mijn opleiding Sportkunde ben ik als personal trainer gaan werken. Ik coach mensen op het gebied van sport en voeding, maar ook geef ik tips en adviezen over ontspanning, slaap, en mindset. De tijd die ik inplande voor trainingen waren hiervoor eigenlijk te kort, ik wilde nog zoveel meer vertellen! Daarom heb ik de stap gezet tot online coaching, zodat ik meer mensen nog intensiever kan begeleiden.

De online coaching van Yellow Family richt zich (voor nu) op moeders. Vind je het als moeder lastig om alle balletjes hoog te houden? Wil jij een fitter, energieker leven en misschien ook wat afvallen? Dan sta ik voor jou klaar. Ik doe er alles aan om jou te motiveren om het beste uit jezelf te halen!

Persoonlijke aandacht in mijn coaching staat centraal. Wat is voor jou belangrijk en vooral, haalbaar? Samen ontwikkelen we een trainings- en voedingsplan om jouw doelen te behalen. Het doel: naast het werk genoeg energie om je in te zetten voor je gezin.

WhatsApp chat