Yellow Family | Kindercoach Haarlem
21576
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21576,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Yellow Coaching

Integratieve Kindercoaching

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan - Pippi Langkaus

Pippi Langkous deinst nergens voor terug. Ze heeft moed, zelfvertrouwen, kracht, doorzettingsvermogen en is sociaal sterk.

Ik gun ieder kind een mindset zoals die van Pippi Langkous.

Yellow Coaching gaat uit van de kracht van het kind. Sommige kinderen zijn hun kracht even kwijt, waardoor ze bepaald gedrag gedrag vertonen. Tijdens de sessies ontdekken kinderen spelenderwijs waar hun gedrag vandaan komt en wat ze zelf kunnen doen om gelukkiger te worden.

Als je weet wat je talenten zijn en je gelooft in jezelf, dan word je vanzelf weer gelukkig.

Tijdens de sessies worden het zelfoplossend, zelfdenkend en zelfsturend vermogen van het kind aangesproken. Dit leidt vanzelf tot meer zelfvertrouwen en meer geluk! We gebruiken hierbij spelletjes, knuffels, boekjes en tekeningen. Ondertussen zijn we lekker aan het kletsen, waardoor het kind aan zijn of haar doel werkt.

Op zoek naar een kindercoach in Haarlem?

Integratieve Kindercoaching

Korte Verspronckweg, Haarlem

Integratieve kindercoaching biedt kinderen met laagdrempelige problemen een duwtje in de rug. Heeft je kind bijvoorbeeld last van:

  • Boze gevoelens
  • Verdrietig
  • Moeilijk vriendjes maken
  • Onzekerheid
  • Driftbuien
  • Slecht slapen

Dan kan kindercoaching uitkomst bieden! Dit is een greep uit problemen die naar voren komen in mijn praktijk. Yellow Coaching biedt kinderen de mogelijkheid om zelf te ontdekken waar ze gelukkig van worden en waar hun kracht ligt, zodat ze zich ook weer gelukkig gaan gedragen.

Lammie Kranendonk
Kindercoach

Ik ben Lammie. Na mijn studie pedagogiek en jarenlange ervaring in het geven van bijles ben ik mij gaan specialiseren in Integratieve Kindercoaching. Ik heb de opleiding tot Kindercoach gevolgd aan de Nederlandse Academie.

“Ik doe alles wat nodig is voor het geluk van jouw kind!”

Wil jij ook een gelukkig, zelfverzekerd en krachtig kind? Of wat meer informatie? Laat dan je gegevens achter, dan maken we een afspraak!

WhatsApp chat