Yellow Family | Gratis e-book!
22278
post-template-default,single,single-post,postid-22278,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Gratis e-book!

Jonge kinderen houden van leren. Ze leren in de eerste jaren van hun leven lopen, praten, spelen, zindelijk worden en nog veel meer. Naarmate kinderen ouder worden, wordt de weerstand om te leren ook groter.

 

Hoe komt dat?

 

Kinderen worden steeds vaker geconfronteerd met hun cognitieve vaardigheden. Kinderen die veel succesmomenten hebben ervaren, zijn nog steeds bereid om zich te ontwikkelen en te leren. Daartegenover staan kinderen die minder enthousiast zijn om aan nieuwe taken te beginnen en zichzelf wegcijferen. Deze kinderen hebben vaker negatieve ervaringen gehad met falen.

 

De kinderen die bang zijn om te falen hebben vaker een lager zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Dat is niet wat we willen voor kinderen! Daarom vind ik het belangrijk dat kinderen leren dat zij uniek zijn zoals ze zijn, met hun specifieke set aan talenten en mogelijkheden. Het is mijn persoonlijke passie om kinderen te leren ontdekken waar hun kracht ligt.

 

Daarom bieden we vanuit Yellow Family dit gratis e-book, boordevol tips voor ouders en inspirerende doe-opdrachten voor kinderen. Help jouw kind om te groeien in zijn mindset en zelfbeeld!

 

Download hier het gratis e-book.

 

Wil jij liever meer persoonlijke begeleiding voor je kind? Dan sta ik voor jullie klaar. Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

No Comments

Post a Comment

WhatsApp chat