Yellow Family | Online cursussen en e-books
21582
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21582,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Online cursussen en e-books

Kies hier je thema
Cursus
Alles over je kind en de opvoeding

Waarom is iedere dag een strijd met je puber? Hoe kan je je kind het beste begeleiden op school? Wat doe je als je kind niet wil slapen of zijn groenten niet opeet? Op al deze vragen krijg je antwoord in de cursussen over opvoeding. Je krijgt praktische en laagdrempelige handvatten om met iedere opvoedsituatie om te kunnen gaan. Wil je liever een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via de contactpagina!

Coming Soon!
Cursus
Cursussen voor kinderen

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Deze beroemde uitspraak van Pippi Langkous verwoordt in één zin de visie van onze kindercoaching. In de online cursussen voor kinderen leren kinderen hun eigen coach te worden. Ze ontdekken hun passies en talenten en hoe zij deze kunnen inzetten in het dagelijkse leven. De cursussen zijn laagdrempelig, educatief en vooral erg leuk!

Coming Soon!
Cursus
Voeding, training en leefstijl

Voeding, training en leefstijl gaan hand in hand. Van gezonde voeding en voldoende beweging word je fitter en energieker. Daarnaast is rust erg belangrijk. Rust en stress is geen goede combinatie, daarom leren we je om beter met stress situaties om te gaan. Wat is nou gezonde voeding en welke vorm van beweging past het beste bij jou? Hier gaan we dieper op in bij deze cursussen. Uiteraard ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek bij onze trainer Marijn voor advies en training op maat.

Coming Soon!
WhatsApp chat